Onze locatie Lauwerweg 5, Surhuisterveen
Volg ons op Facebook Volg ons op Facebook
Mail ons info@marksaanhangerwereld.nl
Bel ons 06-46351976
0

Retourneren en vervanging

Zijn de bestelde producten niet wat u verwacht of past het niet dan kunt u het onder de volgende voorwaarden terugsturen. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u bestelde producten of geassembleerde producten.

U heeft 8 kalenderdagen de tijd om te besluiten of de bestelde producten wilt terug sturen. U kunt de producten retour sturen nadat u telefonisch of mail contact met ons heeft opgenomen.

Voorwaarden retourneren:

  • Het artikel moet ongebruikt en onbeschadigd zijn.
  • Het artikel moet in de originele verpakking retour gestuurd worden.
  • Het artikel moet voorzien zijn van een retourformulier.
  • Vul het retourformulier volledig in. Niet volledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.
  • Stuur één exemplaar van het retourformulier en een kopie van de factuur mee met de zending. Retourzendingen zonder retourformulier /kopie factuur worden niet in behandeling genomen.

Als uw retour zending voldoet aan de boven staande eisen. Wordt u de gehele bestelling retourneert dan ontvangt u het gehele aankoopbedrag terug, inclusief de berekende verzendkosten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Als u een deel van uw bestelling retourneert dan ontvangt u alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug. De verzendkosten van de bestelling en de retourzending zijn voor uw rekening.

Retouradres
Mark's aanhangerwereld
Provincialeweg 45
9865AB Opende